سخن روز /
نظام صنفی کارهای کشاورزی

نظام صنفی کشاورزی

توسعه و استقرار نظام صنفی کارهای کشاورزی را می توان بعنوان عاملی برای جهت دهی و ایجاد بستر های مناسب مشارکت فعال افراد صنفی کشاورزی در ایفای نقشهای محوله به آنان در چارچوب قانون و لزوم استمرار و شفافیت نظارت های حاکمیتی دولت ، متناسب با وظایف و اختیارات مقرر برای نظام صنفی در جهت حفظ و حقوق مصرف کنندکان ، افراد صنفی و دولت پنداشت. نظام صنفی کشاورزی به عنوان بزرگ ترین تشکل غیر دولتی بخش کشاورزی با همت، اراده و تلاش خستگی ناپذیر مسئولین و دست اندرکاران بخش پا به عرصه تصمیم گیری و تصمیم سازی گذاشت تا با هویت بخشیدن به مشاغل بخش کشاورزی از حقوق مسلم کشاورزان دفاع نماید.

باتصویب قانون تاسیس « سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی جمهوری اسلامی ایران» در تیرماه 1380 زمینه لازم برای تدوین و استقرار نظام صنفی کارهای کشاورزی در ایران فراهم گردید. به دنبال آن از سال 1382تلاش برای تدوین آیین‌نامه نظام صنفی کارهای کشاورزی در دستور کار دفتر امور تشکل‌های کشاورزی قرار گرفت . پیش‌نویس آیین‌نامه اجرایی در سال 1384تهیه و با امضای وزیر محترم جهاد کشاورزی به هیئت محترم دولت تقدیم گردید. پس از بحث و بررسی در کمیسیون‌های فرعی و اصلی هیئت دولت در هفدهم مرداد ماه سال 1386آئین‌نامه اجرایی نظام صنفی کارهای کشاورزی به شماره نامه 40260/ت34274ک تصویب و در20خرداد ماه سال 1387برای اجرا به وزارت جهاد کشاورزی ابلاغ شد.

براین اساس نظام صنفی کشاورزی به منظور دفاع از حقوق و منافع صنفی کشاورزان و تولیدکنندگان بخش کشاورزی و هویت بخشی به مشاغل کشاورزی با اهداف، ماموریت‌ها و برنامه‌های متنوعی در حوزه منافع صنفی کشاورزان و دفاع از حقوق شغلی، تامین امکانات و خدمات اجتماعی تولیدکنندگان و بهره‌برداران بخش کشاورزی تشکیل گردید.

 دراستان مرکزی تعداد 12 تشکل نظام صنفی کارهای کشاورزی شهرستانی و 1 تشکل استانی که در مجموع 25000نفر عضو دارند.و در سطح کشور 453 تشکل نظام صنفی کارهای کشاورزی دارند که با بیش از 1میلیون عضو وجود دارد.
تاریخ به روز رسانی:
1400/08/04
تعداد بازدید:
3321
امتیازدهی
میانگین امتیازها:2 تعداد کل امتیازها:21
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

ارسال نظرات
نام
آدرس پست الکترونیکی شما
شماره تلفن
توضیحات
خواندن کد امنیتی تغییر کد امنیتی
کد امنیت
Powered by DorsaPortal