سخن روز /
تعاونیهای زنان روستایی

تعاونی های زنان روستایی


نقش اساسی که زنان و دختران در تضمین پایداری خانوارها و جوامع روستایی ، بهبود معیشت روستایی و بهزیستی کلی ایفا می کنند ، به طور فزاینده ای در جهان امروز شناخته شده است. زنان بخش قابل توجهی از نیروی کار کشاورزی ، از جمله کار غیررسمی را تشکیل می دهند و علاوه بر کارهای سخت و دشوار مربوط به امورخانه و خانه داری-که از آنها به عنوان کار بی مزد یاد می شود- در تولید محصولات مختلف کشاورزی ، امنیت غذایی و تغذیه و مدیریت زمین سهم قابل توجه و انکار ناپذیری دارند.
تشکیل وآغاز فعالیت تعاونی های زنان براساس مطالعات موردی و به لحاظ استفاده بهینه از نیروهای فعال جامعه جهت ارتقاء سطح خانوار روستایی، توسعه پایدار و نهایتاً توانمندنمودن زنان ، با توجه به ظرفیت مناسب سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران در امر ساماندهی و ایجاد تعاونی در کشور ، پس ازتصویب اساسنامه شرکتهای تعاونی روستایی زنان در دی ماه 1372 توسط هیات مدیره سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران محقق گردید .

این تعاونی ها بعنوان یکی از ساختارهای مطلوب جهت جلب مشارکت زنان بوده که دربرگیرنده اهداف فرهنگی ، اجتماعی واقتصادی است وبه مددساختارمردمی خود مشارکت زنان را در فعالیتهای اقتصادی تسهیل نموده وجایگاه ویژه ای را برای زنان روستایی تبیین می کنند.

هدف از تشکیل این شرکت ها: خرید و تهیه مواد و وسایل مورد احتیاج معیشتی و حرفه‌ای اعضا ،انجام عملیات جمع آوری ،نگهداری ،تبدیل ،طبقه بندی ،بسته بندی ،حمل و نقل و فروش محصول اعضا ،انجام خدمات به منظور بهبود امور حرفه ای و یا زندگی اعضا و سایر مفاد مندرج در اساسنامه شرکت
درشبکه تعاونیهای روستایی  استان مرکزی تعداد 10 شرکت وجود دارد که 5 شرکت فعال و 5 شرکت غیر فعال است و سرمایه شرکت تا پایان سال 1399 به مبلغ 3555 میلیون ریال می باشد.
تاریخ به روز رسانی:
1400/08/04
تعداد بازدید:
2268
امتیازدهی
میانگین امتیازها:3 تعداد کل امتیازها:2
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

ارسال نظرات
نام
آدرس پست الکترونیکی شما
شماره تلفن
توضیحات
خواندن کد امنیتی تغییر کد امنیتی
کد امنیت
Powered by DorsaPortal